Raapale, sadan sanan scifinovelli

Aika menee niin äkkiä ja tässä on ollut hirveä kiire koko ajan päällä (nytkin valmistellaan muuttoa), että edellisestä postauksesta on melkein kuukausi aikaa. Tänään päätin julkaista blogin puolelle koulutehtävänä kirjoittamani sadan sanan scifinovellin, jonka suunnittelu ja toteutus oli itseasiassa aika mielenkiintoista. Scifi ei nyt kuulu vahvuuksiini eikä suosikkigenreihinikään, mutta kyllä tuosta ihan julkaisukelpoinen tuli.

Varoitus 
Kaikki mökissä olijat huomasivat sen jollain tapaa. Kukaan ei kuitenkaan ollut varma, mitä oli tapahtunut. Kirkas valonvälähdys, vähän kuin salama oli välähtänyt rannassa. Hetken tuntui, kuin aika olisi pysähtynyt, jokaisen meidän olemassaolo pyyhkiytynyt olemattomiin. Sitten osalle, myös minulle tuli huono olo ja pakottava tarve päästä pois sisätiloista. 
Uskalsin ensimmäisenä kävellä rantaan. Huomasin melkein heti vedessä enää vaivoin kelluvan kapselin. Tartuin varovasti kapseliin hinatakseni sen laiturin viereen. Korvia huumaavan piipityksen jälkeen kapselin luukku aukeni. Metallinen käsi ojensi muistitikun minulle. "Tämä on varoitus koko ihmiskunnalle. Ydinsota tulee. Toistan: ydinsota tulee. Muuttakaa tulevaisuus. Näyttäkää muistitikun sisältö koko maailmalle. Välttäkää kärsimys. "

-Maria :)

Kommentit

Suositut tekstit