Blogin kirjoittaja

 Jos sinua kiinnostaa blogini, luethan tämän sivun läpi. Saat tarkemmin tietoosi, miksi valitsin blogini aiheiksi juuri kirjallisuuden ja valokuvaamisen.

Tätä blogia kirjoittelee yläasteikäinen tyttö Turun seudulta. On siis ihan oikeasti vielä olemassa muutamia sellaisiakin teinejä, jotka lukevat kirjoja. Itse luen kuitenkin pääosin pelkkiä nuortenkirjoja, sillä koen vielä monet aikuisten kirjat turhan raskaiksi. Kirjastosta mukaan lähtevät kaikkein helpoiten varmaankin erilaiset rakkausromaanit, vaikka yritänkin aina tarkastella hyllyjä laajalla silmällä. Fantasia ja scifi ovat oikeastaan ainoita, joita en melkeinpä ollenkaan lue.

Kirjojen lukemisen lisäksi harrastan vapaa-ajallani valokuvaamista. Aloitin sen keväällä 2016 pienellä pokkarikameralla, kun innostuin kuvaamaan takapihamme lintuja ikkunan läpi. Nopeasti kuvauskohteeni laajenivat ja sainkin pian käyttööni pappani järjestelmäkameran. Sitä käytän ahkerasti ja yritän kehittyä koko ajan. Lempikuvauskohteenani on luonto ja kaikki siihen liittyvä. Ihmisten kuvaamista olen koittanut muutamaan otteeseen. Työstän siihen tarvittavia taitoja koko ajan.

Rakastan tietysti myös kirjoittamista, siksi varmasti perustin ensimmäisen blogini alunperinkin. Tämä on nyt... sanotaankos viides blogini ja ainut, johon motivaationi on oikeasti riittänyt. Eikä se ole mihinkään katoamassakaan. Itse blogipostausten lisäksi kirjoitan eri aiheista novelleja, joita julkaisen melko usein tänne blogiin kaikille luettavaksi. Suurin unelmani on kirjoittaa ja kustantaa kirja. Haluan ainakin kirjoittamisessa oppia tuoman enemmän tunnetta teksteihini. Olisi mukavaa kuulla kommenteissa teidän rehellisiä mielipiteitänne. Arvostan muutenkin aina asiallista palautetta!

-Maria ❤

Kommentit

Suositut tekstit