Joulu

Nyt on kaikki tarvittavat postaukset Espanjasta julki ja aika siirtyä normaaliin postaustahtiin, eli suunnilleen kerran viikossa jotain.

Tän päivän aiheena on tietysti joulu. Itse olen hirveä jouluihminen, tykkään antaa lahjoja, koristella, kokkailla ym. ja tänä vuonna tuli taas joulutortut ja piparit leivottua ja lahjat annettua perheelle.

Onko teidän perheillä jotain erityisiä jouluaaton rutiineja? Meidän aatto alkoi aamulla sillä kun sukulaiset tuli syömään meille riisipuuroa. Sen jälkeen mentiin joulusaunaan. Vaihdettiin juhlavaatteet päälle ja lähdettiin käymään ensin parilla haudalla ja sitten mentiin äidin siskon luokse syömään jouluruokaa. Ruuan jälkeen jaettiin ja availtiin lahjat. Illalla vaan kotona juotiin kaakaota ja katsoin jouluelokuvaa. Aatto sujui tosi rauhallisesti ja odotetusti.

Ruoka oli tottakai hyvää! Oon kai niin lapsi vielä, etten syö mitään muuta joulupöydästä kun makaroonilaatikkoa, salaattia ja leipää.

Lahjat täytti odotukset. Sain muutaman meikkijutun, sisustusjutun, uuden puhelimen ja karkkia. Kommentoikaa ihmeessä mitä kaikkea saitte lahjaksi ja miten teidän joulu meni!

-Maria :)

Kommentit

Suositut tekstit