Hola Suomi!

 


 
Muutama tunti sitten ajettiin Turun lentokentältä  kotiin ja purettiin matkalaukkuja. Koko reissu oli odotukset täyttävä. Viikossa ehtii tehdä, nähdä, kokea, maistaa, haistaa ja tuntea vieraasta maasta tosi paljon asioita. Paljon pikkujuttuja jäi mieleeni kuten se miltä rannan hiekka tuntuu jaloissa ja miltä palmuihin sidotut jouluvalot näyttävät pimeässä.
 


 
 Valokuvien ottaminen Espanjan maisemista oli jotain niin hauskaa, varsinkin kun näkee, että kuvat ovat onnistuneita. Toisaalta niitä tuli sen verran, että taitaa tulla kolmessa osassa postaukset matkasta.
 


 
Olen todella tyytyväinen hotellin aamiaiseen. Koska mielestäni aamiainen on päivän tärkein ateria, päätin hyödyntää buffetti pöytien antimet kunnolla. Espanja on kuuluisa patongeistaan, jotka olivatkin juuri niin pehmeitä kuin ajattelinkin. Hotellin omassa ravintolassa muut ruuat eivät olleet kummoisia, mutta monissa rantaravintoloissa, joissa kävimme, oli hyvä ruoka.
 
 
Kolmas suurin juttu mitä lähdin Teneriffalta hakemaan oli tietysti auringon paiste, pitkät päivät, paljon valoa ja lämpöä. Jotta voi kulkea shortseissa. Hyvin onnistui. Joka päivä täyttä aurinkoa ja +25 astetta lämpöä. Se mahdollisti auringon oton ja sen kuinka aurinkorasva purkki kului melkein loppuun xD
 
 
 

 
Tähän taitaa olla hyvä lopettaa tämä postaus. Seuraavassa Espanjan postauksessa kerron hieman tarkemmin mitä kaikkea teimme, ja viimeinen postaus käsittelee Loro Parkki-eläintarhaa. Kommentoikaa ihmeessä mitä mieltä olette kuvista ja tekstistä ja onko kokemuksia Los Cristianos kaupungista? Seuraava postaus tulee piakkoin!
 
-Maria :)Kommentit

  1. Siis tosi kiva postaus! Nyt tekee mieli lähtee jonnekin lämpimään :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit