Ihana vuosi takana, innolla odotan seuraavaa!

Varsinkin blogin puolella on ollut aivan mahtava vuosi! Olen ollut aktiivisempi ja huolellisempi kuin koskaan ennen ja jaksanut panostaa jokaiseen tekstiin, varsinkin blogin muutoksen jälkeen. Olen muutenkin blogin muutokseen erittäin tyytyväinen, sillä vihdoin kerron asiasta, joka oikeasti minua kiinnostaa. Se on poikinut myös kuusi ihanaa lukijaa, enemmän kuin aikaisemmilla blogeillani on ollut. Toivon tietysti, että lukijamäärä kasvaisi seraavan vuoden aikana. Alhaalla kollaaseissa mielestäni parhaita ja ihanimpiin muistoihin liittyviä kuvia.

Kesältä: Vanha Naantali, metsälenkki ponin kanssa, henkilökuvailuja, Hangosta.

Loppukesän Saksan reissulta muutama kuva.

Syksyn parhaimpia otoksia Ruissalosta.

Loppusyksyn/ talven parhaimpia kuvia
Tavoitteenani on tänävuonna valokuvauksen puolesta kehittyä makrokuvauksessa sekä ihmisten kuvaamisessa. Haluaisin myös kirjoittaa pidempiä novelleja (ihan itselleni) sekä kirjoittaa muutenkin vain mahdollisimman paljon. Lupasin itselleni uudenvuodenlupauksina lisäksi syödä vielä terveellisemin ja liikkua ja ulkoilla enemmän.

 Tänävuonna oltiin pitkästä aikaa viettämässä uuttavuotta ihanan ystäväperheen mökillä. Lähetimme muutaman raketin ja valoimme pienimuotoisesti tinaa, niin kuin perinteisiin kuuluu. Muuten vietimme rennosti aikaa yhdessä ja valvoimme myöhään.

Mikä oli lempparinne muistelukuvista?  Rakettikuvat eivät kyllä onnistuneet läheskään niin hyvin  kuin ennen joulua otetut kuvat Myllyn joulunavauksesta, mutta kyllä nuokin menee :)

-Maria

Kommentit

Suositut tekstit