Mintie Das: Storm Sisters, Kuohuva maailma

Tänään on mun viimeinen joululomapäivä. Oikeastaan se on ihan kivaakin palata välillä kouluun, että päiviin saa vähän enemmän sisältöä. Nyt kuitenkin, joululahjaksi saamastani kirjasta pieni esittely!

Juoni: Viisi nuorta tyttöä matkaavat yhdessä merillä varastetulla laivallaan, muistoinaan vain entinen merellä seilaava Storm-yhteisö sekä traaginen Tuhon päivä. Paettuaan 1780-luvun Shanghain pimeiltä kaduilta ja oopiumluolista, pitää tyttö-piraattien selvitä rosvojoukoista, vihaisista takaa-ajajista, sekä heidän kanssaan liitoutuneista poikajoukko-Hylkiöistä.Teema: Kuohuva maailma kuvaa paljon yhteistyön merkitystä jokaisessa tilanteessa sekä luottamusta ystävysten välillä.

Mielipiteeni: Storm Sisters - sarjan ensimmäinen, vauhdikas avausosa osoittautui itselleni loistavaksi vaihteluksi yleensä valitsemiini kirjoihin. Ihanaa luettavaa, piristävää väriä vauhdin ja vaarallisten tilanteiden kera. Suuri kiitos siskolleni, kun sain tämän häneltä joululahjaksi! Jopa kirjan kansi on ihanan houkutteleva, ja varmasti luen myös toisen osan, jahka se ilmestyy.

-Maria

Kommentit

Suositut tekstit