Kameraan kerääntyneitä kuvia

Hei!


Lauantaina iltapäivällä pyöräilin pappan kanssa Raision joen varrelle asti kuvailemaan. Siellä oli tosi kaunista ja ihanan hiljaista. Nähtiin siellä myös valkoposkihanhia poikueineen uimassa!
Joen varrella oli tosi mahtavia kuvaus mahdollisuuksia, joita oli tietysti pakko hyödyntää. 
Sunnuntaina aamupäivällä lähdettiin Fannin kanssa Naantalin vanhaan kaupunkiin ottamaan valokuvia. Siellä oli aivan ihania, vanhoja rakennuksia, sekä paljon kukkasia. Oli tosi kivaa myös nähdä taas! 
Syötiin lounas mukavassa ranta ravintolassa, sen nimeä en valitettavasti muista. Tilasin tosi hyvän pizza bolognesen ja Fanni söi fetajuustosalaatin. Fannilla on myös oma lifestyle -blogi, jonka tänne vähän aikaa sitten linkitinkin. Tästä pääset katsomaan sitä.

Lauantai- iltapäivällä menimme vielä pappan ja pikkusiskon kanssa Ruissalon kasvitieteelliseen puutarhaan ulos kävelemään. Se oli myös uskomattoman hieno ja iso paikka. Tulihan tuoltakin muutama kuva otettua. 


Viikonlopussa oli siis paljon ohjelmaa. Oli kyllä myös hauskaa, kun oli paljon tekemistä, ja sai päivistä paljon irti. Oliko tämä postaus liian pitkä ja oliko siinä liikaa kuvia? Vai tuntuiko ihan sopivan mittaiselta?  😊 Ja taas voitte kertoa parhaan kuvan ylhäältä 1 ,2 jne.

-Maria ❤

Kommentit

  1. Sullekkin tuli hyviä kuvia �� mun mielestä postaus oli sopivan mittainen. Taaskaan ei voi valita vaan yhtä kuvaa, varsinkin kun ne ovat eri tyylisiä. Itse pidin erityisesti 1, 2, 4, 9, 13, 14 & 16. Susta ja Windystä olisi myös kiva kuulla �� Pidä hauskaa siellä Saksassa!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit